Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fórum

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Őrző-védőkkel és megrendelőkkel szemben indul büntető eljárás alvállalkozók igénybevétele miatt!

jozsef,2016.04.12 09:21

MÁR RÉG KELLETT VOLNA

jó reggelt MAGYARORSZÁG.

Pokol fajzat.,2016.04.06 10:27

Tisztelt kóllégák,ki tudná törvény szerint megmondani,max mekkora területet kell bejárjon egy járőr,én személy szerint,kb 50ezer nézetmétert ,felügyelek,14 óra alatt megteszek 10 km,1 kör 1,2km,kösz.

Re: jó reggelt MAGYARORSZÁG.

1956,2016.04.11 21:06

Szerintem:A 10km belefér! Az 50.000 négyzetméter/1.fő=NEM!

Magyar rendszer

Veszprém,2016.04.04 14:03

Munkahelyemen dolgozó őrök foglalkoztatási rendszere :-) (a kollégák elbeszélései és pletykái alapján) :
Korhatárt betöltött nyugger: Készenlétiben, félállásban bejelentve, kb. 300 ó/hó
Korhatárt betöltött nyugger vállalkozó: 480 Ft./ó.
Leszázalékolt nyugger vállalkozó: 600 Ft./ó. 400+ó/hó
Alkalmi foglalkoztatott: Lejelentve, amíg kitartanak a napjai, utána feketén. 370 Ft./ó. esetleg kevesebb, ha nem reklamál :-)
Félállású, nem nyugger, bejelentett alkalmazott: 370 Ft./ó. fix, havi 150-180 óra
Nem nyugger, teljes munkaidős, bejelentett alkalmazott, készenlétiben: 495 ft./ó. brutto+pótlékok+egyebek, havi kb. 210 órában, mivel az alkalmis jóval olcsóbb, mint ő :-)
A fentiekből kiderül, hogy a bejelentett dolgozó egyfajta átok, mert sokba kerül, viszont nélküle nincs alkalmis foglalkoztatás. Az alkalmis csak napi 1000 fabatkával kerül többe, mint a feketemelós. A bejelentett viszont közel a duplájába kerül.
Magyarisztán jól teljesít......
ui.: A munkáltató nem fizet útiköltséget, valamint munkaruhára sem költ egy fillért sem

Mit jelent a munkaviszony megszüntetése

Elnök,2015.09.23 13:34

A munkáltató és munkavállaló között fennálló munkaviszonynak kétféleképpen lehet vége: a munkaviszony megszűnésével vagy annak megszüntetésével. Alábbiakban a megszüntetés fogalmával és ahhoz kapcsolódó szabályokkal foglalkozunk.
A munkaviszony megszüntetése esetében egy egyoldalú (a munkavállaló felmond) vagy közös (közös megegyezéssel elválnak egymástól a felek) akaratnyilvánítás során lesz vége a munkaviszonynak. A munkaviszony megszüntetése tehát a történhet a munkáltató és a munkavállaló közös megegyezésével, felmondással, vagy azonnali hatályú felmondással.
A közös megegyezéssel történő munkaviszony megszüntetés esetében habár írásba kell foglalni a megállapodást, indokolási kötelezettség nincs, kötelező tartalmi elemként a felek valódi egyértelmű szándéka és a munkaviszony megszűnésének az időpontja kell, hogy megjelenjen. A kötelező tartalmi elemeken kívül a felek szabadon állapodhatnak meg a munkaviszony megszüntetésével kapcsolatos bármely kérdésben. A közös megegyezéssel a munkaviszony azonnali vagy jövőbeni megszüntetéséről egyaránt megállapodhatnak a felek. Ez a fajta munkaviszony megszüntetés alkalmazható egyaránt a határozott és a határozatlan idejű szerződéseknél. A közös megegyezésnél, mivoltából adódóan nem alkalmazandóak a felmondási tilalmak és korlátozások.
A felmondás lehetőségével egyaránt élhet a munkáltató és a munkavállaló egyoldalú akaratnyilatkozatukkal. Abban az esetben, ha a munkáltató szünteti meg a munkavállaló munkaszerződését köteles megindokolni a felmondást. Határozatlan idejű szerződésnél az indok csakis a munkavállaló képességeivel, a munkaviszonnyal kapcsolatos magatartásával, illetve a munkáltató működésével összefüggő ok lehet. Kivétel ez alól a nyugdíjas valamint vezető munkavállaló határozatlan idejű szerződésének a felmondása ugyanis ez esetben nincs indokolási kötelezettség.
A munkáltató csakis felszámolás, vagy csődeljárás tartama alatt, a munkavállaló képességére alapított okból vagy abban az esetben szüntetheti meg a határozott idejű munkaviszonyt ha a munkaviszony fenntartása elháríthatatlan külső ok következtében lehetetlenné válik.

Re: Mit jelent a munkaviszony megszüntetése

1956,2015.09.26 12:41

KÖTELEZŐ kapcsolódó OLVASMÁNY,MINDENKINEK!!! Szabó Gábor-Munkajogász- FELMONDÁSI HELYZETBEN:- 3.DOLOG,AMIT NE IRJON ALÁ,és 8.TRÜKK,AMIT a MUNKÁLTATÓK ALKALMAZNAK FELMONDÁSKOR: ITT: https://jhnnsclvn.files.wordpress.com/2010/09/3-dolog1.pdf

Re: Re: Mit jelent a munkaviszony megszüntetése

1956,2015.10.12 11:35

Az 1.papir,amit NE IRJON ALÁ: A LEGFONTOSABB:- Közös megegyezéses munkaviszony megszüntetése. Ha Ön éppen nem akarja megszüntetni a munkaviszonyát,akkor NE IRJA ALÁ! Nem könnyű megúszni. Tisztában vagyok vele. Nem véletlen,hogy a munkaviszony megszüntetésének legnagyobb része közös megegyezéses,miközben az a legritkább élethelyzet,hogy mindkét fél pont ugyanakkor akarja megszüntetni a munkaviszonyt. A Munkáltató NAGYON SOK TRÜKKÖT be fog vetni,hogy ALÁIRASSA Önnel EZT,de AKKOR SE TEGYE! ELSŐ TRÜKK: - Úgy fog tenni,mintha nem is lenne más MÓDJA a munkaviszony megszüntetésének. Elmeséli,hogy sajnos vége a munkaviszonynak,és odanyom Ön elé egy papirt "ITT KELL.KÉREM.ALÁIRNI!" EZ NAGYON SOKSZOR MŰKÖDIK. NAGYON SOKSZOR! OK,ennél Ön okosabb,ennek NEM DŐL BE! MÁSODIK TRÜKK: - "NEM FOG JÓL MUTATNI,hogy KIRÚGTUK,JOBBAN NÉZ KI a közös megegyezés" Hol nem fog,jól mutatni? Én még olyan önéletrajzot nem láttam,ahol az elöző munkahelyekhez oda volt irva,hogy KÖZÖS MEGEGYEZÉSSEL szűnt volna meg a munkaviszony vagy RENDES FELMONDÁSSAL. Különben is minden Munkáltató tudja,hogy SEMMIT NEM JELENT a közös megegyezéses megszüntetés-hiszen Ő is,IGY PRÓBÁLJA MEG kirúgni a dolgozókat. Folyt.köv.

Re: Re: Mit jelent a munkaviszony megszüntetése

1956,2015.10.15 12:19

HARMADIK TRÜKK:- "Igy is kifizetjük a VÉGKIELÉGITÉST,/3.év munkaviszony után=1.havi távolléti dij,5.év m.szony után=2.havi távolléti dij.../sőt bele is irjuk a közös megegyezéses papirba". /Rendes/Felmondás esetén sokkal több JUTTATÁS megilleti a MUNKAVÁLLALÓT,mint a végkielégités! FELMONDÁSI VÉDELEM VAN! De,ha Ön aláirta a közös megegyezéses papirt,akkor NINCS FELMONDÁSI VÉDELEM! Közös megegyezéssel BÁRMILYEN IDŐPONTTAL meg lehet szüntetni a munkaviszonyt! Felmondásnál FELMONDÁSI IDŐ VAN! /Általában 30.nap felmondási idő van/szerepel a munkaszerződésben/,de ez a munkaviszony időtartamától is függ! /3.év után=35.nap,5.év után=45.nap,10.év után=60.nap.../ /Rendes/Felmondásnál a FELMONDÁSI IDŐNEK LEGALÁBB FELÉT NEM KELL LEDOLGOZNIA! Ráadásul Ön határozhatja meg,hogy EZ MIKOR LEGYEN! Közös megegyezésnél az UTOLSÓ NAPIG Önnek DOLGOZNIA KELL! /Kivéve ha a MUNKÁLTATÓ részben vagy egészben ELTEKINT ettől./ S még egy APRÓSÁG van,de ami a LEGFONTOSABB:INDOKOLÁS!!! Ez egy nagyon fontos dolog,ugyanis bármiért NEM LEHET ELKÜLDENI valakit! Csak az ALÁBBIAK valamelyike MIATT lehet FELMONDANI: -A MUNKAVÁLLALÓ KÉPESSÉGEIVEL ÖSSZEFÜGGŐ OK! -A MUNKAVISZONNYAL KAPCSOLATOS MAGATARTÁSÁVAL ÖSSZEFÜGGŐ OK! -A MUNKÁLTATÓ MŰKÖDÉSÉVEL ÖSSZEFÜGGŐ OK! Folyt.köv.

Re: Re: Mit jelent a munkaviszony megszüntetése

1956,2015.10.15 12:54

HARMADIK TRÜKK/folytatás/: - Ha a MUNKAVÁLLALÓ MUNKAVÉGZÉSÉRE vagy MAGATARTÁSÁRA HIVATKOZÁSSAL történik meg a FELMONDÁS,akkor a FELMONDÁS ELÖTT lehetőséget KELL ADNI a MUNKAVÁLLALÓVAL szemben felhozott KIFOGÁSOK ELLENI VÉDEKEZÉSRE! Egy /munkaügyi/ PER során a MUNKÁLTATÓNAK KELL BIZONYITANI a FELMONDÁS OKAINAK VALÓDISÁGÁT és OKSZERŰSÉGÉT!!! EZ ITT a LÉNYEG! Ezért akarják NAGYON a MUNKÁLTATÓK a közös megegyezéses munkaviszony MEGSZÜNTETÉST,mert akkor NEM KELL SEMMIT BIZONYITANIUK!!! Önt NEM RÚGHATJÁK KI azért,mert nem szimpatikus a FÖNŐKNEK! Ha a KÉPESSÉGEI NEM VÁLTOZTAK,ha a MAGATARTÁSA NEM VÁLTOZOTT,és a MUNKÁLTATÓ MŰKÖDÉSE NEM VÁLTOZIK MEG,akkor NEM RÚGHATJÁK Önt KI /TÖRVÉNYESEN/!!! Ha mégis valamelyik FENN ÁLL,akkor a MUNKÁLTATÓNAK MEG KELL INDOKOLNIA és egy esetleges /munkaügyi/ PER esetében BE KELL BIZONYITANIA!!! Nem Önnek kell BIZONYITANI,hanem a MUNKÁLTATÓNAK!!! EZ NAGYON NAGY KÜLÖNBSÉG!!! Ha Ön ALÁIRJA a közös megegyezéses papirt,akkor a MUNKÁLTATÓNAK SEMMIT NEM KELL BIZONYITANIA!!! A közös megegyezéses MUNKAVISZONY MEGSZÜNTETÉS AZT JELENTI,hogy Ön is meg akarta szüntetni a MUNKAVISZONYT! DE,Ön NEM AKARTA! S ráadásul annyira OLCSÓN ADJA EZT,hogy ANNYIT KAP,AMENNYIT AMÚGY IS MEGKAPNA egy /rendes/ FELMONDÁSSAL,vagy még KEVESEBBET!!! Meg fogják PRÓBÁLNI,hogy BELEIRJÁK azokat a JUTTATÁSOKAT /inkább csak egy részét/ AMI AMÚGY IS JÁRNA a /rendes/ FELMONDÁSKOR! "És akkor már mindegy,hát akkor irjunk közös megegyezésest" -NEM!!! NEM MINDEGY! LEMARAD a LÉNYEGRŐL! A JOGSZERŰ INDOKLÁSRÓL!!! Ön el tudja DÖNTENI /OTT/,hogy JOGSZERŰ az INDOKLÁS? MONDANAK BÁRMIT,UTÁNA ALÁIRATJÁK Önnel a közös megegyezéses papirt és MINDEGY hogy,MIT MONDTAK,MERT NEM KELL JOGSZERŰEN INDOKOLNIUK!!! SEMMI ESETRE, SE MENJEN EBBE BELE!!! ÖSSZEGEZVE:-Ha ki akarják RÚGNI,akkor ADJANAK EGY /RENDES/ FELMONDÁST,IRÁSBELI INDOKLÁSSAL!!! Folyt.köv

Re: Re: Re: Mit jelent a munkaviszony megszüntetése

1956,2015.11.08 12:07

NEGYEDIK TRÜKK: Alamizsna! "15-én járna le a felmondási időd,de ha ALÁIROD a közös megegyezéses papirt,akkor hó végéig KITOLJUK!" Félhavi vagy egy havi fizetés NEM ÉR ENNYIT! Ha JOGELLENES a felmondás,akkor jóval TÖBB JÁR és ha próbálkoznak akkor valószinüleg NEM JOGOS! Ha megszünik egy részleg,jogos a felmondás! Akkor azoknak rendes felmondást irnak és nem ajándékozgatnak napokat! -Ha valaki 4.irásbeli figyelmeztetést kapott már,hogy ne részegen jöjjön be...azzal NEM NAGYLELKŰSKÖDNEK! Megy a RENDKIVÜLI/AZONNALI/ FELMONDÁS! Akkor kezd el a Munkáltató PRÓBÁLKOZNI,IGÉRGETNI,ha tudja,hogy NEM JOGSZERŰ,AMIT CSINÁL! De akkor NE FOGADJON EL EGY KIS ALAMIZSNÁT! MILLIÓKAT DOBHAT KI EZZEL az ABLAKON!!! Folyt.köv.

Re: Re: Re: Re: Mit jelent a munkaviszony megszüntetése

1956,2015.11.28 11:29

ÖTÖDIK TRÜKK: ZSAROLÁS! -Ha semmi nem megy,elkezd a Munkáltató bekeményiteni:"Ha nem irod alá,akkor nem kapod meg a BÉRED! Mehetsz haza,többet nem is akarlak látni és többet Te sem látsz egy fillért sem Tőlem!" EZ csak DUMA!!! Ő is pontosan tudja,hogy ki fogja fizetni a bérét! Hiszen még fel sem mondott! /A bért nem azért fizeti ki a Munkáltató,mert jófej,hanem mert ki kell fizetnie! Azt nagyon SZIGORÚAN veszik,ha adott hónap 10-ig NEM FIZET a Munkáltató,ahogy KÖTELESSÉGE! Egy bejelentés a Munkaügyi Felügyeletnek és másnap jönnek ki ELLENŐRIZNI! Kifizettetik vele az ELMARADÁST és meg is BIRSÁGOLJÁK! / Ezt nem gondolja komolyan a Munkáltató! VISZONT MEGPRÓBÁLNI INGYEN VAN! Ha erre Ön megijed és aláirja,akkor soha nem derül ki ,hogy amúgy is FIZETETT volna!!! -Ön megtört lelkiállapotban,félve,hogy miből fog megélni! Megijed,hogy még ezt az 1-2.havi fizetést sem kapja meg! EZ NAGYON SOKSZOR MÜKŐDIK! De,ha nem irja alá,akkor is MEG FOGJA KAPNI a FIZETÉSÉT! Még ha a céget felszámolják és semmi vagyona nincs az elmaradt bérek kifizetésére,akkor a BÉRGARANCIA alap fogja kifizetni az Ön elmaradt bérét! /Megjegyzés: Természetesen csak több hónappal később.../ Nyugodjon meg,a Munkavállalók ennyire azért VÉDVE vannak! -Az érdekes helyzet az,hogy a ZSAROLÁS vagy FENYEGETÉS hatására aláirt közös megegyezéses munkaszerződés megszüntetése,ÉRVÉNYTELEN! De,ezt viszont már Önnek kell BIZONYITANIA a Biróságon! S ezt nagyon nehéz bizonyitani,hiszen általában nincs egy TANÚ sem ott,aki ne a CÉG ÉRDEKEIT VÉDENÉ,Ön egyedül van! Tehát én azt javaslom,hogy:-NE IRJA ALÁ!!! Folyt.köv.

Re: Re: Re: Re: Re: Mit jelent a munkaviszony megszüntetése

1956,2015.12.05 11:18

Hatodik trükk:-FENYEGETÉS! Ha nem irod alá,akkor majd találunk a munkádban HIBÁT és akkor majd FEGYELMIVEL fogunk elbocsájtani! Ezt akarod?" Igen,pontosan ezt akarja! Egy rendes felmondást,indokolással! Hivja a Munkáltató ezt fegyelminek,vagy ahogy akarja. Fegyelmi eljárás amúgy is csak kollektiv szerződés esetén létezik! Csak szeretik használni a fegyelmi szót a főnökök,mert ijesztően hangzó dolog,de valójában csak egy lufi! Ha találtak volna hibát a munkájában,akkor rendes felmondással el is küldenék! Ha ezzel fenyegetőznek,az pont ennek a hibának a hiányát jelenti! Tehát ebben a helyzetben nyugodtan mondja azt,hogy igen,várja a fegyelmit! Folyt.köv.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mit jelent a munkaviszony megszüntetése

1956,2015.12.05 11:23

Hetedik trükk:-FENYEGETÉS 2! "Ebből a szobából addig ki nem mész,amig alá nem irod! Én ráérek,az ajtó zárva van,ha haza akarsz menni,akkor ird alá!" ITT már átcsúszik az ügy BÜNTETŐJOGI kategóriába és a rendőrséghez kell fordulni! Folyt.köv.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mit jelent a munkaviszony megszüntetése

1956,2016.02.12 12:44

NYOLCADIK TRÜKK: Lehet EZT még fokozni? Erre gondolt igaz? Nos, a FENTI trükkök általában 1.nap alatt zajlanak le!!! Tehát behivja a fönőke,mintha csak valamit akarna mondani és hirtelen Önre zúdul,hogy KI VAN RÚGVA! S persze az ÖSSZES PRÓBÁLKOZÁST bevetik!!! Ez egy HOSSZÚ MENET LESZ,ahol Önnek egy dolga van:-Elmondani,hogy Ön NEM AKARJA MEGSZÜNTETNI a MUNKAVISZONYT,igy nem irhatja alá ezt a papirt! EZT kb.400-szor! Amikor kifulladtak és látják,hogy EZT most tényleg nem fogja aláirni,akkor jön egy kis szünet a részükről! Ha kap egy RENDES vagy RENDKIVÜLI/AZONNALI/ FELMONDÁST,akkor a dolog rendben van,EZ VOLT a CÉL!!! Ha nem kap rendes felmondást,akkor sajnos elindulhat egy hosszabb menet,ahol már Önnek is fel kell vérteznie magát! Megjelenhetnek MUNKASZERZŐDÉS MÓDOSITÁSI javaslatokkal! Amit szintén beadagolhatnak úgy,mintha ez lenne a természetes,hogy ŐK MÓDOSITANAK,Ön pedig aláirja! EZ TERMÉSZETESEN NEM iGY VAN! -Csak KÖZÖSEN LEHET MÓDOSITANI a MUNKASZERZŐDÉST!!! Próbálkozhatnak mindenféle hibát találni a munkájában és FEGYELMIKET irogatni-EZZEL KÉSZÜLNI az ELBOCSÁJTÁSRA! Itt egy tanácsot adhatok-próbáljon meg hideg fejjel gondolkozni! Ha Ön is elveszti türelmét,ha elkezd üvöltözni és erre TANÚK vannak,akkor megkönnyiti a dolgukat! Ha nyugodtan végzi a dolgát,akkor nehéz dolguk lesz,és ahogy nekik gyűlik a felmondási anyaguk,Önnek is GYŰLIK a PERHEZ az ANYAGA!!! Folyt.köv.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mit jelent a munkaviszony megszüntetése

1956,2016.03.25 13:05

A MÁSODIK papir,amit NE IRJON ALÁ! : "Elszámoltunk és nem tartozunk egymásnak." Ez nem olyan nagy baj,ha aláirta,de én azt javaslom,hogy NE IRJA ALÁ! Miért jó,nem aláirni? Ha elmegy egy munkajogászhoz,vagy eljön hozzánk és átbeszéljük a foglalkoztatás részleteit,akkor rengeteg olyan apróság kiderülhet,amit nem fizetett ki a cég,pl.túlmunka. Ez is összességében egy komolyabb összeg lehet! Ha ilyen követelésre pert indit,akkor káros lehet egy "mindennel elszámoltunk és nem tartozunk egymásnak" nyilatkozat! Nem feltétlenül perdöntő,de minek nehezitse meg a saját életét? Egy lényeg van: Önnek erről nem kötelessége nyilatkozni! Ilyenekkel fognak próbálkozni: Első fenyegetés: "Addig nem adjuk oda a pénzt,amig alá nem irod!" Oda fogják adni! Ne engedje olyannal zsarolni magát,ami amúgy is jár! Legkésőbb az utolsó munkanapon ki kell fizetniük mindent és oda kell adniuk a kilépő papirjait! Ha nem veszi át,akkor is a cég kötelessége,hogy azt postázza önnek/megjegyzés:5.munkanapon belül/,a céget büntetik meg,ha ez elmarad! Ha nem fizetik ki,egy bejelentés a munkaügyi hatóságnak,akik kiszállnak,megbüntetik a céget és Ön megkapja a pénzét,kilépőpapirjait,mindent! De ezt a cég is tudja,úgyhogy ezt a fenyegetést nem fogják betartani! Olyan könnyű azt mondani,hogy "Addig nem adjuk oda a pénzt!". Mert erre legtöbben megijednek és aláirják a papirt,és nem derül ki ,hogy dehogynem,odaadnák! Ha ez nem megy,akkor elkezdik majd győzködni: "Ezt mindenki alá szokta irni! Ha mindent kifizetünk,akkor miért ne irnád alá?" Miért irná alá? NEM KÖTELESSÉGE NYILATKOZNI! Maga nem a Nav,akinek nullás igazolást kell kiállitani! /és a Nav,sem teszi ingyen!/ Azt amit kifizetnek és amilyen papirokat odaadnak azt nem azért teszik,mert szeretik Önt! Nem jó szándékból,segitségből teszik és ha Ön nem teljesiti minden kérésüket,akkor esetleg meggondolják magukat. Azért adják oda azt az összegetés a kilépő papirokat,mert ez a kötelességük és ha bármit nem adnak oda,akkor megbüntetik őket. Ha Önnek nincs kedve bemenni,átvenni a papirokat,akkor a Munkáltató kötelessége postázni minden papirt és a pénzt is az utolsó munkanapon! /Új Mt=5.munkanapon belül!/ És akkor nincs vita arról,hogy Ön most aláir egy ilyen nyilatkozatot,vagy sem! Semmit nem ir alá és akkor is meg kell kapnia az elszámolás szerinti összeget és minden papirt! Ha elege van a nyaggatásból,akkor egyszerűen menjen haza! Majd elküldik postán! Meg is mondhatja Nekik,ha 5.munkanapon belül nem érkezik meg hiánytalanul minden,akkor megy a munkaügyi hatósághoz,azok majd behajtják a tartozásokat és megbüntetik a céget! Folyt.köv.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mit jelent a munkaviszony megszüntetése

1956,2016.04.03 17:35

A 2.PAPIR,AMIT NE IRJON ALÁ,folytatás: Ha ez sem megy,akkor jöhet még a lelkiismeretre hatás: "Tudod milyen a főnök,velem fog veszekedni,hogy miért nem irattam alá Veled!" "Miért nem irod alá,hát be akarsz perelni minket?! Csodálkozó arccal,megbántottan,ahogy azt kell! Ne gyengüljön el,ne hagyja magát kihasználni! Önnek az egyik alapvető, alkotmányos joga megvédenie az érdekeit és birósághoz fordulni,ha úgy érzi,hogy Önt jogtalanság érte! Ne hagyja,hogy ezt úgy állitsák be,hogy ettől Ön rossz ember! Éppen Önt rúgják ki ,nem lesz állása,nem tudja,hogy talál-e munkát,nem tudja,hogy miből fog megélni...Munkanélküli segélyért kell sorban állnia majd naphosszat és akkor még a végén Ön szégyellje magát? Ezek jó kis játékok,amikkel sok embert lehet befolyásolni. Ön legyen ennél józanabb! Ha valamit nem kötelessége aláirni és nem akarja aláirni,akkor ne hagyja magát ilyenekkel meggyőzni,mert sok pénzt veszithet! Hagyja inkább ott őket! Ön ott volt,megadta az esélyt nekik,ők pedig szemmel láthatóan nem kifizetni akarták,hanem csak nyilatkozatokat kicsikarni magától! Jöjjön el emelt fővel,mosolyogva,a munkaügyi hatóság majd behajtja a pénzt és a papirokat! Nagyon egyszerű a képlet: Ha tényleg mindent kifizettek és nem tartoznak egymásnak,akkor nekik nincs szükségük erre a nyilatkozatra,ezt a cégnek sehol nem kell bemutatnia! Tehát minél jobban kell ez a nyilatkozat nekik,annál valószinűbb,hogy NEM IGAZ,hogy NEM TARTOZNAK SEMMIVEL!!! Ez Önnek is egy jó jezés,hogy érdemes átnézetnie szakértővel az ÜGYET!

Sz.sz.miklos.

Pokolfajzat.,2016.03.25 19:51

Jó reggelt Magyarország.: Hogy az adóhivatal le tudja ellenőrizni a biztonsági cégeket,Aszt kéne tenni hogy:minden vagyonőrnek kiadni kettő darab csekkoló kártyát,egyik a minden munka felvételnél és letételnél lecsekkolni,a második kártya a szabadságot jelezné,tehát, névre szóló kettő kártya,egy mobil online csekkoló szerkezet,a pénzt meg bank kártyára utalni.Eszt kéne törvénybe hozni, és nincs kiskapu,aki eszt megszegi minden vagyon megfosztás és dutyi.rengeteg pénztől lemarad az adóhivatal,nem is értem hogy nem veszik észre,vagy nem akarnak tudomást szerezni róla?.A biztonsági cégek keményen büntetnek de,sem jegyzőkönyv másolat,sem fizetés papirón feltüntetve,nos ezért mi járna?

Tudósítás

Elnök,2016.03.21 20:45

Közös az érdek!
Tudósítás az Ágazati Párbeszéd Bizottság üléséről

2016. március 10-én megtartotta soros ülését a Magánbiztonsági Párbeszéd Bizottság. A munkaadói felet az MBVSZ részéről Mandrik István, Pongor Sándor, Gyenes István és Sevcsik László képviselte. A munkavállalók részéről tárgyalópartnerek voltak a VSZSZ, az FVSZ, az EŐDSZ részéről Nádas Mihály, Drozdik Sándor, Hemelen Gyula és Tarsoly Antal. Az ORFK-t Povázsai Sándor képviselte.
Az ülés legfontosabb témája az ágazati kollektív szerződés volt. A résztvevők egyeztettek a kollektív szerződés új megfogalmazásáról és megállapodtak arról, hogy szükséges munkajogász bevonása a munka folyamatába.
Természetesen több, a szakmát érintő kérdésről is egyeztettek a résztvevők. A rezsióradíj mértéke volt a legtovább tárgyalt kérdés. A résztvevők úgy látták, hogy szükséges a szakma összefogása, hogy senki ne vállaljon munkát a minimális 1200 Ft rezsióradíj alatt. Az összefogás alapvető feltétel a szakma „kifehérítése” érdekében.
Szó esett a szakma jövőjéről is. Várhatóan a piaci szférában jelenleg 1900 működő vagy regisztrált cég létszáma csökkenni fog. Látható, hogy a cégek kevesebb biztonsági megrendelést adnak a magánbiztonsági szakmának és ezért a biztonságban működő cégek és dolgozó személyek száma is csökkenni fog.
A jövőben kevesebb biztonsági őrre lesz szükség, de a képzettségük magasabb szintű kell hogy legyen.
A felek zárásként elfogadták, hogy kezdődjön el kollektív szerződés kidolgozása és egyeztessenek ez ügyben a Belügyminisztériummal. A találkozón Kiss Zoltán az FVSZ Elnöke is részt vett

Zalaegerszeg Hock j ut.20.

Hajas. Róbert,2016.03.07 19:04

Jelenkezttem a g4s-hez. tamfolyamra ,ott azt mondták hogy jelenkeznek,mindig hivtam öket hogy most mivan,több esetben bekellet mennem,ott avval áltak elő hogy Roma vagy?igen félvér igen de ez még nem azt jelenti hogy rossz ember vagyok,vagy tolvaj kettő hétig etettek utána nyögték be hogy nem jutottam be.raszista kijelentést tettek és evel a családomat is megalázták.evel a lelkivilágomba tapostak.gratulálok g4s,igy tovább!!!!

Re: Zalaegerszeg Hock j ut.20.

Elnök,2016.03.21 20:40

Van tanúd vagy keres meg