Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fórum

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: kérés

Elnök,2015.03.10 07:12

kérem

Re: Re: Re: kérés

Égető Dezső,2015.03.11 11:49

Miben segíthetek. Emailen el lehet küldeni.

Re: Re: kérés

karesz,2015.03.10 20:31

Email címre elküldve.

Re: kérés

1956,2015.02.01 16:14

Teljesen egyetértek! A vagyonőrök érdekeit 15.éve ki/ÁRULÓ/és PÉNZBEHAJTÓ kamara " uszitó bértollnokainak" az FVSZ felületén,NINCS HELYÜK! A valóban tettre kész,-személyesen elkötelezett- és a mezei vagyonőr/bizt.őr munkavállalókhoz lojális kollégákat viszont,mindig szivesen látjuk ITT! MERT AZ IGAZSÁG,MINDIG IDŐSZERÜ!

kezdetek

karesz,2015.03.09 17:41

Kezdetben jó volt ez a szakma.Én 1996-tól dogozom vagyonőrként.Nem volt alválalkozó,volt viszont szabadság,kaja jegy,és 24/72-es szolgálat.Kb 2000-töl szarodott el a dolog.

Re: kezdetek

Hubert,2015.03.09 19:13

JÓL MONDOD! AZÓTA AZONBAN ELTELT,15.ÉV!!! RABSZOLGASORBAN!

Kéfrés

Elnök,2015.03.08 14:24

Ha a segítséget úgy tudjuk nyújtani ha van keret rá. A saját pénzünkből már az évek alatt sok 10 000 ezer elment és azért szeretnénk ha segítenétek munkánkat:
ADÓTOK 1% al

ADÓSZÁM: 18330838-1-02

Előre is köszönöm azoknak akik az 1% szakszervezetnek küldik.

Kiss Zoltán Elnök

Re: Re: Új/abb/ KAMARAI ÖTLETELÉS! KIÉRT IS-MIÉRT IS-KINEK A PÉNZÉBŐL??!

Brain wash,2015.03.06 11:06

Agymosás indul ! Már amennyiben megvan hozzá a felvevő személyi piac!

jóreggelt Magyarország

pokolfajzat,2015.03.04 12:10

Valenta élvezze a nyúgdias életét,mert ha nem hivom(Putyint)na fére a tréfával,csak azt szeretném mondani hogy a kamara és az egész stábjuk,*nyugdias rendőrök,tábornokok,készenlétiesek*beépülnek és tovább rabolják a pénzünket,de egyik sem emeli meg a seggét hogy utána nézzen hogy raboják ki anyagilag az vagyon védelemben dolgozó aparátust,ez már nekik nehéz feladat fizkálison is agyilag meg magas,én személy szerint nem emlékszem hogy valaha jártak volna nálam a munka helyen hogy megkérdezzék hogy mennek a dolgok,de aszt hogy beálitcsanak csata sorba és verjük ember társainkat,ast már nem,mi érző es sebekből vérző emberek vagyunk es a sebek csak akkor gyogyulnak be ha öszetartunk és valahová tartozun,a szakmát ne mócskojuk be bukott rendőrökel volt készen létiesekkel stb.stb.van egy olyan ötletem hogy a törvénzt ne lehessen kijátszani,kártya lehuzo szerkezet ami befut az adó bácsikhoz,a pénszt kártyára át utalni igy szépen fel lehet fejleszteni a rendszert,mind a boltokba.hajrá.

Re: jóreggelt Magyarország

poén,2015.03.05 16:54

Remélem kizárólag poénból, vagy az inkognitód megőrzésének érdekében írtál ilyen csodás helyesírással! :)

Új/abb/ KAMARAI ÖTLETELÉS! KIÉRT IS-MIÉRT IS-KINEK A PÉNZÉBŐL??!

1956,2015.02.23 11:30

SZVMSZK sajtótájékoztató,2015.január.20. -HOGYAN KAPCSOLÓDHAT A MAGÁNBIZTONSÁGI IPARÁG AZ ORSZÁGVÉDELMI AKCIÓTERVHEZ. Német Ferenc a Kamara elnöke nyitotta meg az immár hagyományosnak mondható sajtótájékoztatót,melynek keretében a Kamara elnöksége összefoglalta a sajtó képviselői számára a Kamara előző évi tevékenységét és eredményeit,valamint ismertette a 2015-ös célkitüzéseit. Ezt követően Valenta László nyugdijas rendőr dandártábornok,a KAMARA társadalmi elnöke felszólalását azzal kezdte,hogy Német Ferenc levelet irt Rogán Antalnak,melyben felhivta a kormánypárti frakció-vezető figyelmét arra,hogy a magánbiztonsági iparágban tevékenykedő szakképzett vagyonőrök "erejét" is vegyék figyelembe az Országvédelmi Akcióterv kialakitásánál. A vagyonőr társadalom egy jól képzett,fegyelmezett közösség amely ismeri a szolgálati fegyelmet és hozzá van szokva a nagy fizikai igénybevétellel,veszéllyel járó munkához. Rendkivüli helyzetben a rendészeti szervek támaszkodhatnak a mintegy 100.ezer fős élőerőre. Kiemelte továbbá annak szükségességét,hogy a biztonsági területen dolgozó szakemberek regisztrálva legyenek,ezáltal biztositva azt a célt,hogy valóban a szakképzett munkaerő lássa el szinvonalasan a felelősségteljes feladatot,s ne munkaerő-kölcsönzőktől bérbe vett emberekkel végeztessenek vagyonvédelmi tevékenységet. A regisztráció garantálná azt is,hogy vállalati rendészeti feladatok ellátását is vizsgázott vagyonőr végezze,ne szakképzetlen munkaerő. Ezen regisztráció elvégzését,ellenőrzését és az ezt kezelő adatbázis épitését a Kamara mint köztestület végezhetné el,amely alapján a Kamara meg tudná állapitani,hogy az egyes munkavállalók alkalmasak-e a biztonsági tevékenység ellátására. ........

Re: Új/abb/ KAMARAI ÖTLETELÉS! KIÉRT IS-MIÉRT IS-KINEK A PÉNZÉBŐL??!

karesz,2015.02.23 13:22

Mi nem szeretnénk,hogy regisztráljanak,listázanak minket.És fizetni sem szeretnénk az ingyenélő szarházi kamarának.

Re: Re: Új/abb/ KAMARAI ÖTLETELÉS! KIÉRT IS-MIÉRT IS-KINEK A PÉNZÉBŐL??!

Csak az igazat,2015.02.23 14:05

Tisztára mint a Rákosi-rendszerben! -Regisztrálás?! -Listázás?! -Felerősődő terrorfenyegetésre hivatkozás?! -Szakmai Minősités?! -Pénzbesöprés/hajtás! Ezek a Kamara és elnökének célkitüzései 2015-re! Mert cca.10%! vagyonőr maradt kamarai tag és NEM DŐL A LÉ! INGYEN ÉVI SZÁZMILLIÓK!

Re: Új/abb/ KAMARAI ÖTLETELÉS! KIÉRT IS-MIÉRT IS-KINEK A PÉNZÉBŐL??!

Veszprém,2015.03.02 10:26

"szolgálati fegyelmet" ???
Ezek hol élnek?Megállt az idő a nyugdíjas agyukban???

Re: Re: Új/abb/ KAMARAI ÖTLETELÉS! KIÉRT IS-MIÉRT IS-KINEK A PÉNZÉBŐL??!

Csend rend fegyelem,2015.03.02 11:56

Vicces, az biztos, néha, sőt gyakran én sem értettem hogy munkavégzésem közben vajon miért kell úgy tennem viselednem, mintha egy katonai, vagy rendvédelmi szervezet tagja lennék, miközben munkám során ezeknek a szakmáknak a pozitív vonzatait cseppet sem élvezhetem!? :-)

Re: Re: Re: Új/abb/ KAMARAI ÖTLETELÉS! KIÉRT IS-MIÉRT IS-KINEK A PÉNZÉBŐL??!

Veszprém,2015.03.02 14:40

Több éves "szolgálati működésem"-ről kijelentem, hogy a szolgálatot mindig maximálisan elláttam, feljebbvalóimmal maximálisan megelégedve, fizetésem bizonyos részént önként és dalolva nekik adományoztam, a munkavégzéshez szükséges eszközökről mindig gondoskodtam a saját költségem terhére, beleértve a munkaruhát is. Büszkén használtam saját telefonom a "szolgálat" és a haza érdekében. Mélységes és alázatos tisztelettel, földig hajolva a fegyveres erők kivénhedt, begyöpösödött agyú, korrupt egyedei előtt. Tisztelgés, vigyázzállás stb. baromság

Re: Új/abb/ KAMARAI ÖTLETELÉS! KIÉRT IS-MIÉRT IS-KINEK A PÉNZÉBŐL??!

Veszprém,2015.03.02 15:05

" A vagyonőr társadalom egy jól képzett,fegyelmezett közösség amely ismeri a szolgálati fegyelmet és hozzá van szokva a nagy fizikai igénybevétellel,veszéllyel járó munkához. Rendkivüli helyzetben a rendészeti szervek támaszkodhatnak a mintegy 100.ezer fős élőerőre."

Ezer sebből vérzik ez a maszlag. Nagy fizikai igénybevételről és veszélyről hablatyol, ezzel cáfolva a készenléti jellegű munkakör alkalmazásának szükségességét, amit ugyebár Isten megalkotott a gyarló emberek számára. Ez a kamara egy viccegylet.

Nem értem

Nagy fal,2015.03.02 11:51

Én még mindig nem értem hogy folyhat ekkora természetességgel a disputa a különbözeti vizsgákról, melyre az elvégzés immáron kitolt határidejét is cirka kilenc hónappal léptük túl?!Jól megszívta, aki elvégezte időben, vagy ti tudtok olyan vagyonőrről, akinek a munkája vizsga híjján megszűnt létezni?

nol.hu:KAMUVIZSGÁÉRT FIZETHETTEK A VAGYONŐRÖK.-VESZTEGETÉS-

1956,2015.02.26 12:50

Egy 2012-ben elfogadott törvény értelmében 2014.január elsejéig minden személy-és vagyonőri igazolvánnyal rendelkező munkavállalónak és vállalkozónak speciális tanfolyamon kellett-VOLNA-részt vennie,majd a tanultakból sikeres záróvizsgát tennie. Később ezt a határidőt 2014.május.31-re módositották. A jogszabály úgy rendelkezik:aki nem végzi el a tanfolyamot vagy megbukik a vizsgán,annak bevonják az igazolványát,azaz vagyonőrként nem dolgozhat tovább. Se alkalmazottként,se vállalkozóként. Bár a szakma számos képviselője szerint a tananyag elsajátitása még birói,ügyészi és ügyvédi szakvizsgával is többheti kőkemény tanulást igényelt,a vizsga nevetségesen egyszerű volt. Nem véletlen,hogy csak páran buktak meg a számonkérésen. Ezek után senki sem csodálkozott azon,hogy a vagyonőrökben tovább élt a kezdeti gyanú,az egész továbbképzésnek egyetlen célja van:a PÉNZBEHAJTÁS. A tanfolyamok szervezéséért és a vizsga lebonyolitásáért fizetett összeg egy része ugyanis a jog szerint a szakmai kamarát illeti meg. Akárhogy is,SOKAN A KERÜLŐ UTAT választották. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 2014.május.21-én inditott nyomozást üzletszerüen elkövetett vesztegetés gyanújával. Hivatalosan meg nem erősitett értesülésünk szerint a Személy,- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Kamara/SZVMSZK/ Fejér Megyei Szervezetének feljelentése nyomán. Később kiderült,hogy nemcsak Fejér,hanem Pest,Veszprém,Heves és Zala megyében,valamint a fővárosban is voltak,akik öt-és tizenhárom ezer forint közötti KENŐPÉNZÉRT TANFOLYAM ÉS VIZSGA NÉLKÜL IS HOZZÁJUTOTTAK A TOVÁBBKÉPZÉS BEFEJEZÉSÉT IGAZOLÓ TANÚSITVÁNYHOZ. A dolog érdekessége,hogy a Személy,- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Kamara országos elnöke még áprilisban figyelmeztette a képzés feletti szakmai felügyeletet ellátó Belügyminisztérium Oktatási,Képzési és Tudományszervezési Főosztályát,hogy a törvényben előirt 11.595 forintos képzési és vizsgadij helyett a képzést végző egyes vállalkozások külön szerződéseket kötnek a tanfolyamra hozzájuk jelentkező vagyonőrökkel és a törvényben előirt dijon felül különböző összegeket,jellemzően 5.000 forintot is kérnek tőlük. A Kamara a tárca állásfoglalását kérte,mivel magánfelek jogügyleteibe nem avatkozhat bele,igy viszont arról sem voltak ismeretei,mi célt szolgál a külön szerződésben meghatározott öszeg. A Belügyminisztérium majd egy hónappal később,egyebek azt válaszolta:...nem zárható ki annak ehetősége,hogy a képzésre kötelezett és a képző intézmény között jogszerüen olyan szerződés jöjjön létre,amely feltételezi a magasabb szinvonalú oktatást,illetve a kötelező tananyaghoz képest a bővebb ismeretek átadását." Lehet,hogy nem zárható ki,ám a Veszprém Megyei Rendőr főkapitányságon folyó nyomozás,EDDIG NEM EZT TÁMASZTJA ALÁ. Hanem azt:R.Árpád,K.Katalin és N.Róbert,a KAMARA PEST MEGYEI SZERVEZETE NEVÉBEN ELJÁRÓ SZERVEZŐK AZ ÁLTALUK KÉRT ÖT-TIZENHÁROM EZER FORINTOS PLUSZ BEFIZETÉS FEJÉBEN ÚGY ÁLLITOTTÁK KI A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉRŐL ÉS A SIKERES VIZSGÁRÓL SZÓLÓ TANÚSITVÁNYT,HOGY AZ ÉRINTETT VAGYONŐRÖKNEK SEM A TANFOLYAMON,SEM A VIZSGÁN NEM KELLETT RÉSZT VENNIÜK. A Kamara nem kivánt reagálni a történtekre,mivel-mint mondták-ők is megtették a maguk feljelentését az ügyben. Ha majd lezárul a nyomozás,értékelik annak tanulságait és szükség esetén kezdeményezik a vonatkozó szabályok szigoritását. Az üzletszerüen elkövetett vesztegetésért a szervezők-ha a biróság jogerősen bűnösnek mondja ki őket-kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztést is kaphatnak.

Re: nol.hu:KAMUVIZSGÁÉRT FIZETHETTEK A VAGYONŐRÖK.-VESZTEGETÉS-

1956,2015.02.26 13:07

-SEM A TANFOLYAMON,SEM A VIZSGÁN NEM VETTEK RÉSZT??! -MÉGIS KIÁLLITOTTA ÉS KIADTA A KAMARA A TANÚSITVÁNYT??! Reméljük az eu illetékes hatóságai,immár mielőbb tárgyalják és eltörlik, ezt a kitalált "kiegészitő kamu vizsgát és tanfolyamot"! Talán ezért-ennek pótlására-születnek, a Kamara további ötletelései-tervei! További PÉNZBEHAJTÁS céljából...